RTL 4 winnaar

Beste gasten,

Wij zijn zo trots dat Restaurant Achteraf door RTL4 in december 2018 is gekozen als beste culinaire hotspot in de provincie Zuid Holland! Wij deden mee aan de wedstrijd met als doel de titel ‘De Beste van Nederland’ te halen. Dat doel hebben wij niet gehaald, maar dat maakt niet uit. Wij hebben Achteraf opgezet met maar één doel voor ogen; een restaurant openen waar wijzelf ook graag uit eten zouden gaan. Een zaak met een warme uitstraling, waar fijne mensen werken, met heerlijk eten en uitgebreide borrels. Daarom is alles, tot aan de tafels, met eigen handen gebouwd en hebben we met ons team smaakvolle gerechten ontwikkeld.

Natuurlijk bent u als gast voor ons het belangrijkst!

U heeft met vele anderen Achteraf omarmd, iets wat wij van tevoren niet hadden durven dromen. U zorgt voor de Zoetermeerse gezelligheid, wij voor de ambiance. Deze combinatie maakt het zo bijzonder.

Dat wij mee mochten doen aan dit programma is niet alleen geweldig voor ons restaurant zelf, maar bood ons ook de mogelijkheid bij te dragen om Zoetermeer culinair op de kaart te zetten.

Wij hopen u eerdaags te mogen begroeten en u een heerlijk culinaire en gezellige avond te mogen verzorgen.

Team Achteraf